Barnfotograf i Linköping

Hos Rapps Foto har små och stora barn fångats på bild genom åren.
Även om tiderna har förändrats sedan 1966, när Marina Rapp började fotografera i sin ateljé, så är känslan densamma:
Klassiskt, personligt & lokalt

En för många självklar och ovärderlig investering

Den mest bokade fotograferingen hos oss är den klassiska ettårs fotograferingen, dvs när barnet är runt 12 månader. 

Ett tips för bättre bilder är att barnet ska kunna sitta utan stöd, kunna stå med stöd eller precis lärt sig att gå. Vi är vana vid mycket spring i benen, men tänk på att ni föräldrar ska orka med det också…

Fotografering Small

En minisession på ca 30 minuter. Passar er som vill ha enstaka porträttbilder för att sedan beställa förstoringar.
Ett fint album med 8st bilder i 10x13cm och en kontaktkarta med alla bilder ingår.

Från 1600kr

 

Fotografering Medium

En fotografering på ca 45 minuter. Här hinner ni med ett klädbyte om så önskas. Det finns även möjlighet för syskon eller mamma och pappa att vara med på en bild eller två. Ett fint album med 15st bilder i 10x13cm och en kontaktkarta med alla bilder ingår. 

Från 2100kr

Fotografering Superior

En fotografering på ca 1 timme. Här hinner ni med både ett eller två klädbyten.  T ex ett klassiskt porträtt med bar överkropp kombinerat med finklänningen och myskläder. Ett fint album med 15st bilder i 13x18cm och en kontaktkarta med alla bilder ingår. Det finns även möjlighet för syskon eller mamma och pappa att vara med på en bild eller två.

Från 2900kr

Fotografering Maximum

En fotografering på ca 1 timme. Här hinner ni med både ett eller två klädbyten. T ex ett klassiskt porträtt med bar överkropp i kombination med finkläder och pyjamas. Det finns även möjlighet för syskon eller mamma och pappa att vara med på en bild eller två. Ett fint album med 15st bilder i 13x18cm, en kontaktkarta med alla bilder & 15 digitala bilder (lågupplöst) ingår. 

Från 3900kr

Jag vill boka tid

Vår studio finns i vår butik i Linköping, Nygatan 34. För frågor kontakta oss på 013-12 36 54, eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.