Rapps Foto Linköping
Nygatan 34
Rapps Foto Motala
Bispmotalagatan 14C
Föregående bild
Nästa bild

Linköping

Öppettider:

Vardagar: 11-18
Lördag: 11-14

Kontakta oss:

Nygatan 34
butik@rappsfoto.se
013-123654

Motala

Öppettider:

Vardagar: 11-18
Lunchstängt ca:14-14,30
Lördag: 11-14

Kontakta oss:

Bispmotalagatan 14C
motala@rappsfoto.se
0141-53323

Kontaka oss

Vi som jobbar på Rapps Foto är:

Per-Åke

L I N K Ö P I N G

Per-Åke har varit en självklar del i branschen i snart 30 år. Fråga honom gärna om kameror och utrustning. Han hänger mycket i vår fotostudio, då det är han som fotograferar alla barn, studenter och brudpar för Rapps Foto. Han är som många andra en padelnörd, och grymt duktig på att måla akvarell. Per-Åke gör även en hel del tråkigt pappersarbete, eftersom han äger butikerna.

Ulrika

L I N K Ö P I N G

Ulrika är en kreativ fotograf som hjälper dig med bildretusch, inramningar och kluriga lösningar. Det är hon som har hand om vår marknadsföring och bygger vår webbplats. Ulrika hittar ni ofta med kameran i högsta hugg, på jakt efter det perfekta ljuset.

Mats

M O T A L A

Mats är en riktig veteran i fotokretsar och har koll på det mesta. Han hjälper dig med allt från funderingar kring din kamera till bildbeställning och inramning. Mats brinner för fotografi som konstform och är en sann musikälskare. Han kombinerar mer än gärna detta genom att ta med sig kameran till konserter och musikevenemang.

Julia

M O T A L A

Julia är vår senaste stjärna i branschen. Hon älskar att fota och redigerar mer än gärna sina bilder med olika filter. Julia är en omtänksam och engagerad person som gärna hjälper dig med allt från bildbeställning och inramning.
När hon inte jobbar hos oss pluggar hon på distans, och tar gärna en promenad med hunden.